skip navigation

me 35 vjet përvojë...

Tamam në kohë, në vendin e duhur

Transport rrugor Pershkrimi

Transporti rrugor ndërkombëtar

Transporti Detar

Transporti detar në të gjitha portet botërore...

Transporti Ajror

Transport i sigurt nga linja ajrore...

Sherbimet Tona

Disa nga sherbimet qe ne ofrojme

Transport rrugor

Transport rrugor

Vazhdim

Transporti Detar

Transporti Detar

Vazhdim

Transporti Ajror

Transporti Ajror

Vazhdim

Shërbime

Karayolu Taşımacılığı

Transport Rrugor

Shërbim i besueshëm për klientët tanë në transportin rrugor me stafin e tij të ekspertëve dhe flotën e makinave të fundit modele në përputhje me standardet cilësore.

Denizyolu Taşımacılığı

Transporti Detar

Me stafin tonë të fortë, ne vazhdojmë të ofrojmë shërbime për importuesit dhe eksportuesit në transportin detar.                                                              

Demiryolu Taşımacılığı

Transporti Hekurudhor

Transporti hekurudhor ofron gjithashtu opsione më ekonomike dhe më të sigurta për transportin ndërkombëtar se sa transportin rrugor.                  

Havayolu Taşımacılığı

Transporti Ajror

Logjistika globale, e cila kryen transporte importi dhe eksporti me linjat ajrore, mund të çojë në çdo cep të botës me lidhjet e saj të gjerë të agjencisë.

Proje Taşımacılığı

Projekti

Me ekspertizën e saj në sektorët e energjisë, industrisë, ndërtimit, gazit dhe minierave, logjistika globale kryen menazhimin e projektit me bazë sektoriale.

Depolama Hizmetleri

Magazinimi

Logjistika globale ofron gjithashtu shërbime ruajtjeje për nevojat e klientëve në depo të lidhura dhe pa taksa.

partnerët tanë të zgjidhjes